Košile na míru s nanostříbrem: lze inovovat klasiku?

Košile na míru s nanostříbrem:  lze inovovat klasiku?

Košile je odjakživa synonymem mužské elegance. I když jde o nestárnoucí evergreen, během let se jeho podoba postupně mění. Nejnovější inovací košil je úprava nanostříbrem, kterou provádíme v našem krejčovství. Díky ní materiál získá jedinečné antibakteriální a dezinfekční vlastnosti.

Když tradiční řemeslo potká moderní technologie

Košile. Těžko si můžeme představit větší ikonu mužské módy. Ve svém šatníku ji v nějaké podobě má téměř každý. A snad každá žena potvrdí, že na muži nevypadá nic lépe než čistá a vyžehlená košile.

Z tohoto důvodu se také nedoporučuje nosit košili déle než jeden den. I přesto může v průběhu hektického či teplého dne její svěžest vymizet už po pár hodinách. Právě proto naši novou řadu košil ošetřujeme lázní s mikročásticemi stříbra.

Košile na míru proti potu a bakteriím

Úprava prémiové bavlněné látky v lázni s roztokem s obsahem nanostříbra přináší dosud nevídané vlastnosti. Lépe odolává potu a zápachu, spolehlivě ničí 99,9 % bakterií a má regenerační účinky na pleť. Tyto výjimečné dezinfekční vlastnosti navíc vykazuje i při kontaktu s libovolným povrchem. Díky tomu je vhodná i pro současnou situaci, která přináší zvýšené nároky na hygienu.

Zážitek s osobním krejčím

Kromě těchto jedinečných vlastností se košile s nanostříbrem nijak neliší od jiné luxusní košile na míru. I v tomto případě je látkou prémiová bavlna se vzorem dle vašeho výběru. Vaše míry navíc vezme osobní krejčí, který s vámi rád probere i šatník a vytvoří osobitý návrh outfitu formou vizualizace.

Košile na míru vašemu stylu

O tom, že je vaše košile na míru skutečně “one of a kind”, bude vypovídat i  jedinečný vyšitý monogram, který je v ceně zakázky. Stejně tak i případné úpravy. Další kapsa? Úprava na manžetové knoflíčky? Nic není problém!

Košile jako krásný dárek

Jelikož je šití košile na míru i módní konzultace jedinečný zážitek, nabízíme ho jako krásně zpracovaný dárkový poukaz. Ten zajisté potěší každého syna, bráchu, tátu, dědečka nebo kamaráda. Poukazy pohodlně doručíme až k vám domů, díky čemuž  jsou skvělým řešením letošních Vánoc.

Tak neváhejte a objednejte dárkový poukaz, který každého potěší!

Jsme Hi-tech krejčovství

Do tradičního světa krejčoviny přicházíme s moderními technologickými postupy, které zrychlují proces navrhování. Využíváme moderní technologie vizualizace.

Casual módou žijeme

Umíme šít i volnočasové oděvy. A nebojíme se říct, že jsme v tom opravdu dobří. Oblékneme vás s grácií do divadla i do neformálního pracovního dne.

Exkluzivní materiály

Šijeme z prvotřídních přírodních materiálů celosvětových výrobců. Proto nám konfekce nemůže konkurovat.