Místo, kde si výběr svého nového šatníku užijete, aneb vítejte v našem novém salonu

Místo, kde si výběr svého nového šatníku užijete, aneb vítejte v našem novém salonu

Mnozí z nás berou nakupování nových kousků do svých šatníků jako nutné zlo. Obchody plné zákazníků, personál, který na vás nemá dostatek času, ale ani konfekce, jež vám plně nesedí, na náladě nepřidají. Právě proto bychom vám dnes chtěli představit naše zbrusu nové krejčovské studio, ve kterém pro vás bude výběr nových kousků do svých šatníků radostí.

Máte už dost nakupování konfekčního oblečení v obchodech, kde je plno dalších zákazníků, personál, který na vás nemá čas a kde vám téměř nic nesedí? Byli byste raději za krejčovské studio, kde by se vám personál plně věnoval? Za studio, kde bychom vám připravili váš oblíbený čaj či kávu? Za místo, kde by na vás dýchala příjemná atmosféra na dalším kroku?

Krejčovské studio, kde se budete cítit jako doma

Pokud jste si na všechny tyto dotazy odpověděli „ano“, rádi bychom vám představili naše nové krejčovské studio, které se nachází v Praze 5 – Slivenec. Jde o příjemný dům nacházející se v zahradě plné zeleně.  Interiér našeho studia byl zařizován tak, aby se zde každý cítil jako na příjemné návštěvě u svých přátel. Jemné barvy, výhled do zahrady, ale i kvalitní vybavení přispějí tomu, abyste se zde cítili co nejpříjemněji.

Ve studiu pracujeme s moderními technologiemi

V interiéru našeho krejčovského studia najdete například interaktivní stůl, který je jediný v České republice. S jeho pomocí můžete zjišťovat, jak by váš budoucí outfit mohl vypadat. Nechybí ani vzorky materiálů, díky nimž zjistíte, jaký materiál by byl vaší kůži nejpříjemnější. Se snadnějším výběrem vám pak mohou pomoci naše katalogy, kde najdete přehled toho nejlepšího, co nabízíme. Všechny vámi vysněné kombinace outfit vám můžeme připravit v podobě vizualizací, které jsou součástí našich moderních technologií výroby.

Pro představu navštivte náš e-shop

Pokud nechcete s výběrem svých vysněných oděvů čekat až na vaši první návštěvu studia, neváhejte a podívejte se na zboží, které nabízíme na svém e-shopu. Naše široká nabídka uspokojí jak klienty s konzervativnějším vkusem, tak i milovníky odvážnějších barev či vzorů. V současnosti vám můžeme vzhledem k počínající plesové sezoně nabídnout například obleky ze sekce společenských příležitostí.

Krejčí se vám bude plně věnovat

Abychom zajistili maximální soukromí a pozornost pro každého z našich klientů, nenajdete u nás žádnou pevně danou otevírací dobu. Díky tomu se nestane, že by nás při výběru vyrušil někdo další. Všichni naši klienti chodí do salonu na objednání, díky čemuž máte záruku naší plné pozornosti. Krejčovské studio můžete navštívit kvůli přípravě návrhů vašich vysněných kousků do šatníku, ale i z důvodu měření postavy či dalších konzultací. Během celé vaší návštěvy se vám bude věnovat náš krejčí, který s vámi bude od prvotního návrhu přes měření až po konečné předání. Svých klientů si vážíme, proto je pro nás nadstandardní péče samozřejmostí.

 

Jsme Hi-tech krejčovství

Do tradičního světa krejčoviny přicházíme s moderními technologickými postupy, které zrychlují proces navrhování. Využíváme moderní technologie vizualizace.

Casual módou žijeme

Umíme šít i volnočasové oděvy. A nebojíme se říct, že jsme v tom opravdu dobří. Oblékneme vás s grácií do divadla i do neformálního pracovního dne.

Exkluzivní materiály

Šijeme z prvotřídních přírodních materiálů celosvětových výrobců. Proto nám konfekce nemůže konkurovat.