Oblek hodný gentlemana aneb představujeme vám metodu Full Canvas

Oblek hodný gentlemana aneb představujeme vám metodu Full Canvas

V dřívějších dobách bylo běžné, že se obleky zpevňovaly všitím dalšího materiálu, který sloužil jako výztuž celého oděvu. V současnosti se však od tohoto způsobu vyztužování většina prodejců konfekce i oblečení na míru oprošťuje. Valná většina toho, co je ušito, je vyztužena lepící vložkou. My se však rozhodli vrátit ke kořenům kvalitní krejčoviny a začlenili jsme do své výroby obleky vyztužené metodou Full Canvas.

Velká většina všech obleků, které jsou v současnosti na světě ušity, je podlepena výztužnou lepící vložkou, která se upevňuje za pomoci tepla a tlaku. Tento způsob vyztužení celé oblekové konstrukce je sice rychlejší, splní svůj účel, ale s kvalitou Full Canvas metody se srovnávat nemůže.

Co je metoda Full Canvas?

Metoda Full Canvas je metoda, která se používá k vyztužování pánských obleků. Jde o způsob, který je nejpreciznější, nejlepší, ale také finančně nejnáročnější. Výsledkem je pak dokonale padnoucí sako, ve kterém se budete cítit tak dobře, že už nikdy nebudete chtít jiné. 

Při této metodě jsou obleky vyztužovány podšitím z koňských žíní. Vyztužení se všívá mezi svrchní látku a podšívku. Oblek zpracovaný tímto způsobem drží lépe svůj tvar, podpírá všechny důležité součásti obleku. A co víc – časem se během nošení oblek vytvaruje podle Vašeho těla. Při metodě Full Canvas je vložka všívána ručně, čímž se dosahuje největší efektivity.  

Výhody této metody

Oděvy vyztužené metodou Full Canvas lépe sedí na postavě, jsou prodyšnější a poddajnější. Ačkoliv se jedná o starý způsob vyztužování, je tím nejpreciznějším a nejkvalitnějším. Oblek kopíruje Vaši postavu, navíc vydrží déle než jeho podlepované protějšky. Nemluvě o tom, že se tyto obleky nikdy nerozlepí a nezkrabatí.

Jsme Hi-tech krejčovství

Do tradičního světa krejčoviny přicházíme s moderními technologickými postupy, které zrychlují proces navrhování. Využíváme moderní technologie vizualizace.

Casual módou žijeme

Umíme šít i volnočasové oděvy. A nebojíme se říct, že jsme v tom opravdu dobří. Oblékneme vás s grácií do divadla i do neformálního pracovního dne.

Exkluzivní materiály

Šijeme z prvotřídních přírodních materiálů celosvětových výrobců. Proto nám konfekce nemůže konkurovat.