S pomocí našich vizualizací během vteřiny zjistíte, jak bude váš vysněný outfit vypadat

S pomocí našich vizualizací během vteřiny zjistíte, jak bude váš vysněný outfit vypadat

Je sice hezké koupit si nádhernou modrou košili spolu s bordovými kalhotami a černým motýlkem. K čemu nám to ale je, když už nevíme, zda se tyto kousky mohou kombinovat navzájem tak, aby nepůsobily jako pěst na oko. Přesně za tímto účelem jsme stvořili náš software na vizualizace. Díky nim budete vědět, jak bude váš vysněný outfit vypadat.

Móda jde neustále kupředu. A to doslova mílovými kroky. Proč si tedy neužít trochu té technologie, která nám může doslova usnadnit rozhodování při nákupu. Nikdo z nás nechce mít šatník plný kousků, které se k sobě navzájem nehodí. Proč se tedy zbytečně trápit stále novými nákupy, když s pomocí našich vizualizací budete vědět během vteřiny, co k sobě ladí, a co už raději nechat na příště.

Naše vizualizace fungují tak, že vám můžeme vytvořit návrhy nejrůznějších outfitů během chvilky, a to ze všech produktů, které nabízíme. Tímto způsobem vám můžeme sestavit kompletní outfit na míru vašim potřebám. Od těch největších kusů, kam patří třeba sako. Až po drobnosti, jako je motýlek.

Pro koho je vizualizace vhodná?

Naše vizualizace jsou vhodné pro všechny naše klienty, kteří by si přáli obnovit svůj šatník tak, aby se jednotlivé kousky daly vzájemně kombinovat. S pomocí našich vizualizací uvidíte přesný grafický návrh toho, jak bude výsledek vypadat. Naše vizualizace jsou tedy vhodné:

Pro každého s menší představivostí: Neumíte si představit, jak spolu budou vypadat dva druhy látek? Žádný strach, na vizualizaci to uvidíte.

Pro nerozhodné: Nevíte, jestli se vám líbí více představa tmavě modrého obleku se stříbrným motýlkem? Nebo zda je lepší světle modrý oblek s motýlkem bordovým? Rádi vám připravíme několik vizualizací, z nichž si můžete v pohodlí svého domova vybrat tu vašemu srdci i oku nejlahodnější.

Pro lidi, kteří mají představivosti na rozdávání: Máte spousty představ, jen je neumíte ve své hlavě spojit dohromady? V tom případě nám sdělte svá přání, my je hodíme na papír a uvidíte, zda se k sobě na první pohled zvláštní kombinace opravdu nehodí, nebo zda budete mile překvapeni.

Pro nevěřící Tomáše: Říkáte si, že některé kousky prostě nemohou jít k sobě? Rádi vás přesvědčíme o opaku.

Pro milovníky detailu: Už víte, jaký bude váš oblek i s košilí, nejste si však jisti kravatou? Poradíme vám.

Pro hravé: Máte v sobě kousek hravé duše? Přijďte k nám do ateliéru a vytvořte si nějaké návrhy za pomoci vašeho módního konzultanta sami.

Pro bezradné: Rádi byste se pěkně oblékali, ale nevíte, jak začít? V tom případě zjistíme, jaké střihy i barvy vám sluší. Dále zjistíme, kam budete oblečení nosit, co se vám líbí a vytvoříme vám návrhy i bez vaší jasně dané představy. O konkrétním nákupu se pak rozhodnete na základě návrhů od nás.

Pokud vás možnost vizualizací zaujala, můžete se objednat na našem e-shopu v sekci vouchery – návrhy. Rádi vám připravíme nějaké návrhy my sami s tím, že vy si poté vyberete ten nejhezčí z pohodlí vašeho domova. Stejně tak se ale můžete na tvorbě svých outfitů aktivně podílet. Naše provozovna se nachází:

V lipkách 781/25
Praha 5, Slivenec
154 00
info@monikacerna.com

 

Jsme Hi-tech krejčovství

Do tradičního světa krejčoviny přicházíme s moderními technologickými postupy, které zrychlují proces navrhování. Využíváme moderní technologie vizualizace.

Casual módou žijeme

Umíme šít i volnočasové oděvy. A nebojíme se říct, že jsme v tom opravdu dobří. Oblékneme vás s grácií do divadla i do neformálního pracovního dne.

Exkluzivní materiály

Šijeme z prvotřídních přírodních materiálů celosvětových výrobců. Proto nám konfekce nemůže konkurovat.