Služby našich krejčí si zamilujete!

Služby našich krejčí si zamilujete!

Služby krejčího jsou neodmyslitelnou součástí každého nákupu u nás. Náš krejčí je odborník, který vás bude doprovázet během celého procesu navrhování a objednávání až po výrobu jako takovou.

Jak spolupráce s krejčím vypadá?

Ze všeho nejdříve nás navštívíte na našem e-shopu a předběžně se podíváte, co by se vám líbilo. Ve chvíli, kdy narazíte na kousek, který vás zaujme, přejdete na tlačítko „chci ušít“. Zde vyplníte formulář, skrze který si domluvíte schůzku s naším krejčím. Vaše první schůzka bude probíhat formou měření, kdy vám krejčí vezme míry, podle kterých následně vaše oblečení ušijeme.

Be spoke nebo na míru?

Šití probíhá formou „bespoke“ nebo „na míru“, kdy jsou na míru zhotoveny oba způsoby šití, ale při metodě bespoke máte v průběhu šití jednu až dvě zkoušky, jimiž můžete v průběhu šití do procesu zasahovat. Jde o ideální způsob zhotovení oděvu v případě, kdy u nás nakupujete poprvé. Musíte však počítat s větší časovou i finanční náročností. Díky této technice získáme představu o tom, co potřebujete a další nákupy mohou probíhat variantou „na míru“. Oblečení „na míru“ však můžete nakupovat i poprvé. Oba typy šití jsou přesné, jen nebudete mít zkoušku.

V případě, že si neobjednáte žádný oděv, ale voucher (například na grafické vizualizace outfitu), nedostavíte se ihned na měření, ale na samotnou tvorbu vizualizace. Tak jako tak, u každé vaší návštěvy u nás budete mít krejčího po ruce. Objednávání je důležité kvůli tomu, že se chceme vyhnout situaci, kdy by byl salon plný, a my na vás neměli čas.

Krejčí vás bude doprovázet během výběru, při zkouškách, předání oděvů, ale i při jiných příležitostech. Pomoci vám může i v případě, že si zakoupíte voucher „první pomoci“, kdy vám bude krejčí radit, co si vzít na sebe ve chvílích, kdy si sami nebudete jistí.

 

Jsme Hi-tech krejčovství

Do tradičního světa krejčoviny přicházíme s moderními technologickými postupy, které zrychlují proces navrhování. Využíváme moderní technologie vizualizace.

Casual módou žijeme

Umíme šít i volnočasové oděvy. A nebojíme se říct, že jsme v tom opravdu dobří. Oblékneme vás s grácií do divadla i do neformálního pracovního dne.

Exkluzivní materiály

Šijeme z prvotřídních přírodních materiálů celosvětových výrobců. Proto nám konfekce nemůže konkurovat.