Vítáme vás u nás! Aneb nový web je právě spuštěn

Vítáme vás u nás! Aneb nový web je právě spuštěn

Jistě jste si v poslední době všimli několika změn, které se ve spojitosti s naší firmou udály. Pokud ne, dovolte nám, abychom vás zasvětili do toho, co je u nás nového.

Ze všeho nejdříve bychom vám chtěli oznámit, že jsme spustili nové webové stránky našeho e-shopu. Najdete zde nejen nejrůznější kousky do vašeho šatníku, ale také dárkové vouchery, s nimiž můžete potěšit své blízké – třeba k vánocům. Vouchery jsou peněžní, ale také k nejrůznějším příležitostem. Protože dbáme na spokojenost svých zákazníků, nemáme žádnou přesnou otevírací dobu. Všichni naši klienti sem chodí na objednání, díky čemuž budete mít jistotu, že si na vás uděláme čas vždy, když k nám přijdete. 

S nákupem oblečení u nás však souvisí i služby krejčího, který vás změří v našem zrekonstruovaném ateliéru, kde vás kromě přátelské atmosféry čekají i moderní technologie. Jestliže ale nemáte čas na návštěvu, můžete se s námi domluvit, kam za vámi můžeme přijet my!

Jako první v republice jsme začali používat vlastní software na tvorbu grafických návrhů, které vás za pomoci interaktivního stolu přesvědčí, že i navrhování je zábava. Domluvte si s námi schůzku a pomozte nám vytvořit vám outfit vašich snů. Nemusíte rozhodovat pouze o tom, jaké kousky k sobě sladíte. Vybírat si můžete i z barev, střihů,  materiálů, typů kapes a dalších drobností, které váš outfit dotáhnou k dokonalosti.

O pravidelnou dávku inspirace se pak zaslouží náš blog, kde najdete tipy a rady ze světa oblékání, které se budou hodit každému správnému muži. Nebudou chybět ani informační články o materiálech, s nimiž pracujeme, ale i o životě v naší firmě. Jestliže se rádi pohybujete na poli sociálních sítí, najdete nás i na Facebooku či Instagramu.

Přejeme vám krásný den a doufáme, že u nás najdete to, po čem vaše srdce touží.

Tým Moniky Černé

Jsme Hi-tech krejčovství

Do tradičního světa krejčoviny přicházíme s moderními technologickými postupy, které zrychlují proces navrhování. Využíváme moderní technologie vizualizace.

Casual módou žijeme

Umíme šít i volnočasové oděvy. A nebojíme se říct, že jsme v tom opravdu dobří. Oblékneme vás s grácií do divadla i do neformálního pracovního dne.

Exkluzivní materiály

Šijeme z prvotřídních přírodních materiálů celosvětových výrobců. Proto nám konfekce nemůže konkurovat.