Výhody šití na míru s moderní technologií

Výhody šití na míru s moderní technologií

Jistě nám dáte za pravdu, když řekneme, že nejkvalitnější a nejlépe padnoucí oblečení je to, které bylo ušito na míru. I z těchto důvodů u nás nenajdete konfekci, nýbrž kvalitní a originální kousky šité podle měr každého z našich klientů. Víte ale, jaké výhody má šití na míru s použitím moderních technologií?

Velkou výhodou šití na míru je fakt, že budete mít stoprocentní jistotu, že vám vámi koupené oblečení bude dokonale sedět. Zvýrazní vaše přednosti, skryje případné nedostatky. Nemluvě o tom, že každý kousek, který u nás ušijeme, je zhotoven poctivou řemeslnou výrobou (bespoke i šití na míru) z materiálů nejvyšší kvality, díky čemuž vám oblečení vydrží dlouhá léta.

Pracujeme s moderními technologiemi

My jsme však chtěli komfort našich klientů pozdvihnout ještě o úroveň výš, i proto jsme do své výroby začlenili moderní technologie. Díky nim budete vědět, jak bude váš vysněný oděv nebo outfit vypadat ještě dříve, než jej vyrobíme.

Vyvinuli jsme vlastní software na tvorbu grafických návrhů, se kterým si můžete práci vyzkoušet i vy sami – v našem zrekonstruovaném ateliéru na Praze 5. Objednat se na návrhy můžete u svého krejčího, nebo si můžete zakoupit voucher na návrhy, který najdete na e-shopu v sekci „Vouchery – návrhy“. Můžete nám sdělit své představy, nebo se na tvorbě návrhů i aktivně podílet. Na interaktivním stolu jsme vám schopni vytvořit vizualizace jednotlivých kousků oblečení (zvolíte si barvu, střih, typ kapes apod.), ale i sestavit celé outfity, díky kterým budete mít jistotu, že budete moct u nás zakoupené oblečení různě vzájemně kombinovat.

Přijďte se k nám podívat

Líbí se vám možnost tvorby vizualizací? Objednejte se a přijďte se k nám podívat. Velkou výhodou šití na míru je fakt, že budete mít stoprocentní jistotu, že vám vámi koupené oblečení bude dokonale sedět. Zvýrazní vaše přednosti, skryje případné nedostatky. Nemluvě o tom, že každý kousek, který u nás ušijeme, je zhotoven poctivou řemeslnou výrobou (bespoke i šití na míru) z materiálů nejvyšší kvality, díky čemuž vám oblečení vydrží dlouhá léta.

My jsme však chtěli komfort našich klientů pozdvihnout ještě o úroveň výš, i proto jsme do své výroby začlenili moderní technologie. Díky nim budete vědět, jak bude váš vysněný oděv nebo outfit vypadat ještě dříve, než jej vyrobíme.

Vlastníme software na tvorbu vizualizací

Velkou výhodou této technologie je fakt, že nebudete kupovat něco, o čem nebudete vědět, jak to bude v konečném výsledku vypadat. Díky návrhům outfitů si navíc můžete sestavit zbrusu nový šatník, u kterého budete s jistotou vědět, jak jej kombinovat. A když ne, můžete využít naší první pomoci.

Líbí se vám možnost tvorby vizualizací? Objednejte se a přijďte se k nám podívat.

 

Jsme Hi-tech krejčovství

Do tradičního světa krejčoviny přicházíme s moderními technologickými postupy, které zrychlují proces navrhování. Využíváme moderní technologie vizualizace.

Casual módou žijeme

Umíme šít i volnočasové oděvy. A nebojíme se říct, že jsme v tom opravdu dobří. Oblékneme vás s grácií do divadla i do neformálního pracovního dne.

Exkluzivní materiály

Šijeme z prvotřídních přírodních materiálů celosvětových výrobců. Proto nám konfekce nemůže konkurovat.